Τρόποι πληρωμής

Α. Με αντικαταβολή
Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, πληρώνετε με την παραλαβή της παραγγελίας σας χωρίς κανένα κόστος αντικαταβολής.

Β. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό του e-lexis.gr
Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πρέπει πρώτα να καταθέσετε το συνολικό ποσό σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς, για να εκτελεστεί η παραγγελία σας.

Εθνική Τράπεζα:
Αρ. Λογαριασμού : IBAN GR45 0110 7850 0000 7854 4017 003 - Δικαιούχος: Κ. Ψυχογιός-Χ. Γιαννίου & Σια Ο.Ε. 

Alpha Bank:
Αρ. Λογαριασμού :IBAN GR56 0140 8860 8860 0200 2000 605 - Δικαιούχος: LEXIS, Κ. Ψυχογιός-Χ. Γιαννίου & Σια Ο.Ε., Χρ. Γιαννίου 

Στην κατάθεση, πρέπει να αναφέρετε ονοματεπώνυμο καταθέτη, η τον αριθμό παραγγελίας ως αιτιολογία κατάθεσης, ή να μας στείλετε το καταθετήριο, στο email:  orders.eshop@e-lexis.gr ή με FAX στο 2610 240739.

Τραπεζικά Έξοδα Εμβάσματος 

-Στην περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα τραπεζικά έξοδα (αν υπάρχουν),  επιβαρύνουν πάντα  τον Καταθέτη-Εντολέα. Εμβάσματα που έχουν χρέωση στην e-lexis.gr δεν γίνονται δεκτά.

 - Για να μην έχετε έξοδα εμβάσματος θα πρέπει να κάνετε την κατάθεσή σας στους παραπάνω λογαριασμούς μας, από Εθνική Τράπεζα ή από Alpha Bank.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Σε περίπτωση που κάποια από τα βιβλία που μας έχετε ζητήσει είναι εξαντλημένα και μας έχετε προπληρώσει με τραπεζική κατάθεση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιστροφή του ποσού που αναλογεί στους τίτλους που δεν είναι διαθέσιμοι.